Passa al contingut principal

FIRST CLASS EVENTS PRESENTS ......





US HI ESPEREM!!!




LET’S SPEAK, UNA NOVA FORMA DE FOMENTAR L’APRENENTATGE EN ANGLÈS


Tots sabem la importància de saber parlar en anglès, però de vegades pot resultar-nos, car, avorrit, complex... És per aquest motiu que hem decidit emprendre amb una idea, que ja s'utilitza en moltes capitals, parlar anglès en un pub o el que es el mateix, ENGLISH TALKING MEETING. Un concepte d'esdeveniment diferent on es barreja oci, i aprenentatge, per tots els que vulgueu aprendre anglès, pels que ho voleu perfeccionar, o per tots els que ja sabeu però no podeu parlar-ho amb ningú.

El pròxim divendres 20 de Febrer de 22h a 00:00h engeguem el primer “Let’s Speak” de la temporada, amb una temàtica molt especial “SAINT VALENTINE’S” aprofitant que ha passat aquest data tan especial, reviurem el dia dels enamorats, de la mà de l'acadèmia First Class, que s'encarregarà d'amenitzar-nos la sessió. A més per a aquesta primera trobada, tindrem una sèrie de dinàmiques molt entretingudes, heu sentit parlar del joc del “Blind date” o “Speed Dating”? dinàmiques preparades per poder parlar amb anglès i fomentar-ho sobretot a nivell de conversa, tenim moltes més preparades, english trivial, horse race, i tot el que poguem fer per trencar una mica el gel en aquesta primera trobada, animeu-vos!! Òbviament, els guanyadors tindran PREMI!! 

Us esperem a tots el pròxim divendres 20 de Febrer, a la nostra ENGLISH ZONE!! 


*Consumició mínima obligatòria

_______________________________________________

LET’S SPEAK, UNA NUEVA FORMA DE FOMENTAR EL APRENDIZAJE EN INGLÉS

Todos sabemos la importancia de saber hablar en inglés, pero a veces puede resultarnos, caro, aburrido, complejo... Es por este motivo que hemos decidido emprender con una idea, que ya se utiliza en muchas capitales, hablar inglés en un pub, o lo que es lo mismo ENGLISH TALKING MEETING. Un concepto de evento diferente dónde se mezcla ocio, y aprendizaje, para todos los que queráis aprender inglés, para los que lo queréis perfeccionar, o para todos los que ya sabéis pero no podéis hablarlo con nadie.

El próximo Viernes 20 de Febrero de 22h a 00:00h arrancamos con el primer “Let’s Speak” de la temporada, con una temática muy especial SAINT VALENTINE’S aprovechando que ha pasado esta fecha tan especial, reviviremos el día de los enamorados de la mano de la academia First Class, que se encargará de amenizarnos la sesión. Además para este primer encuentro, tendremos una serie de dinámicas muy entretenidas, blind date, speed dating, english trivial y por supuesto, los ganadores tendrán PREMIO!!


Os esperamos a tod@s el próximo viernes en nuestra, english zone!!
_________________________________________________


LET’S SPEAK, A NEW WAY TO ENCOURAGE ENGLISH LANGUAGE LEARNING

We are all aware of the importance of being able to communicate using the English language. However, this can sometimes be seen as an expensive, boring and complex activity, which is why we have decided to embark on a journey that is very popular across many capital cities: to speak English in a pub! A different type of concept in which leisure and learning are key for those who wish to learn English, for those who wish to perfect it and for those who already master it but have no one to speak it with.

Our first “Let’s Speak” session of the year will take place next Friday 20th February from 22.00 – 00.00. Brought to you by the language academy First Class who will be in charge of livening up your night, the dominant theme of this special session will be POSTSAINT VALENTINE. The session will consist of a variety of fun activities that include Blind Dates, Speed Dating and an English Trivia as well as prizes for the winners! 


We look forward to seeing you all Friday 20th in our very own English Zone!

* Free entry with the purchase of one drink









Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Easter & Saint George's day

Bon dia!  Esperem que hagueu gaudit molt de les vacances de Pasqua! Avui us portem la segona part de les fotografies de les activitats que els nostres alumnes han realitzat sobre  Easter , a més de les imatges de Sant Jordi del nostre grup d'Early Learners. Esperem que us agradin! :) Fins al proper post!! Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per estar assabentats de totes les nostres novetats!

Summer is around the corner

Bona tarda!  Ja estem a la recta final del curs, així doncs us compartim fotografies dels darrers treballs dels nostres grups... Continueu baixant!! Els alumnes de  Playschool  van celebrar l'aniversari de la Júlia, a més de fer uns summer necklaces  que els hi van quedar molt bonics! El grup de Juniors va estar acabant el seu lapbook i després van jugar al Dixit en anglès! Els Kids van estar treballant en una manualitat de la que ben aviat podrem veure el resultat! Esperem que us hagin agradat! :) Fins al proper post!! Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per estar assabentats de totes les nostres novetats!

English Corner

Bona tarda!  Avui us portem un post informatiu on us explicarem en profunditat una de les activitats de més éxit de First Class, l' English Corner .  Què és l' English Corner ? És una activitat que consisteix en practicar la conversa en llengua anglesa mitjançant les trobades en grup que organitzem. No és necessari cap material i els temaris no estan establerts, ja que depenen dels interessos dels integrants. A més, el/la participant no ha d’estar lligat necessàriament a cap curs de l’acadèmia ni a cap altra activitat. Com funciona? El mínim de participants és de 3 i el màxim de 10. Es determinarà el nivell del grup segons el nombre i les característiques dels participants. Cada dilluns i divendres s’ha de confirmar l’assistència, per tal de formar el grup de conversa. El nombre de participants és limitat i s'unirà a la sessió segons l'ordre de confirmació (amb la finalitat de garantir que els grups siguin reduïts). Es poden fer tantes sessions com